Voorspel & win iedere Eredivisie speelronde en wordt de Combi Koning. Wat kost gokken jou? Stop op tijd - 18+ - loketkansspel.nl - Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen - Speel bewust - Algemene voorwaarden zijn van toepassing - #Advertentie

Voorspellingen FC Twente - SC Heerenveen (Eredivisie)

Komende zaterdag (15 januari 2022) zal in Enschede (De Grolsch Veste, 30014 plekken) om 20:00 de wedstrijd FC Twente tegen SC Heerenveen in de 19e Eredivisie speelronde gespeeld worden. De wedstrijd zal vanaf 20:00 onder leiding staan van Pol van Boekel en zijn assistenten Mario Diks en Richard Polman. Wat denken de Nederlandse bookmakers van deze wedstrijd? Wat denkt de community van deze wedstrijd en wat denkt “Gekke Henkie” van deze Eredivisie wedstrijd? Bekijk onze voorspellingen voor FC Twente-SC Heerenveen vanuit diverse invalshoeken. Laatste update: 14-01-2022 om 23:59

Let op: deze wedstrijd is al gespeeld en de voorspellingen zijn niet meer actueel. Maximaal 7 dagen voor de volgende ontmoeting tussen FC Twente en SC Heerenveen zullen wij deze pagina updaten met actuele voorspellingen. In de tussentijd ben je misschien nieuwsgierig naar actuele Eredivisie voorspellingen?

Voorspel de wedstrijd FC Twente-SC Heerenveen en win!

Op dit moment hebben 149 deelnemers aan ons spel een voorspelling geplaatst voor de wedstrijd FC Twente - SC Heerenveen. Het spel heeft als doel om alle wedstrijden in de komende Eredivisie speelronde juist te voorspellen. Lukt dat, dan wordt je de Combi Koning! Wij vinden het interessant om te kijken wat het verschil is tussen de bookmakers en de community. De kans die bookmakers aan de uitslag geven halen wij uit de actuele Eredivisie odds bij bookmakers, deze kunnen ieder moment wijzigen.

Wat voorspellen de bookmakers

Wat voorspelt de community

Weersvoorspelling in Enschede op 15 januari 2022, 20:00

Type
Zonnig
Temperatuur
-1.0 ℃
Vochtigheid
-1
Wind in km per uur
-1.0 -1
Luchtdruk
-1

Voorspellingen op basis van weersverwachting

Wij hebben voor alle Eredivisie wedstrijden de weer-data per wedstrijd per plaats opgeslagen. Op basis van deze informatie kunnen wij voorspellingen maken over het aantal doelpunten, het aantal gele- en rode kaarten. De weersvoorspelling voor 15 januari 2022, 20:00 staat hierboven. Deze weersverwachting vergelijken wij met data uit het verleden.

In 202 Eredivisie wedstrijden die gespeeld werden tussen de -3 ℃ en maximaal 1 ℃...

... werd gemiddeld 3.01 keer gescoord (totaal 202 in 67 wedstrijden)
Het gemiddelde voor alle temperaturen is 3.10 per wedstrijd.
... werden gemiddeld 3.03 gele kaarten uitgedeeld (totaal 203 in 67 wedstrijden).
Het gemiddelde is 3.14 per Eredivisie wedstrijd.
... werden gemiddeld 0.09 rode kaarten uitgedeeld (totaal 6 in 67 wedstrijden).
Het gemiddelde is 0.12 per Eredivisie wedstrijd.

Strafschoppen voorspelling

Een duikeling, een schwalbe of gewoon een ordinaire rotschop in het strafschopgebied: een strafschop, gegeven door scheidsrechter Pol van Boekel, is het gevolg. Hoe groot is de waarschijnlijkheid dat er in de wedstrijd FC Twente - SC Heerenveen minimaal 1 strafschop gegeven gaat worden?

FC Twente
0.20 per wedstrijd
Wedstrijden: 15
Strafschoppen: 3
Voor: 2
Tegen: 1
SC Heerenveen
0.20 per wedstrijd
Wedstrijden: 15
Strafschoppen: 3
Voor: 1
Tegen: 2
Pol van Boekel
0.20 per wedstrijd
Wedstrijden: 15
Strafschoppen: 3
Voor: n.v.t.
Tegen: n.v.t.
Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995
© 2023 Better Collective Netherlands Algemene voorwaarden Privacy disclaimer Cookie policy