Veelgestelde vragen

Hoe kan dit spel gratis aangeboden worden?

Op 1 oktober 2021 zullen er internationale aanbieders van sportweddenschappen hun diensten op de Nederlandse markt aan gaan bieden. Wij weten dat dit spel vanaf 1 oktober gesponsord zal gaan worden door één of meerdere bookmakers. Tot die tijd verzorgd BSBIP BV, de eigenaar van eredivisiewedden.nl het eventuele prijzengeld.

Wat en hoe kan je winnen?

Iedere speelronde is één prijs te winnen van €449. Je moet alle wedstrijden goed hebben voorspeld én jouw score moet de hoogste zijn van alle deelnemers in een Eredivisie speelronde. Meedoen is gratis en je moet 18 jaar of ouder zijn op het moment van meespelen. Wanneer bij verificatie blijkt dat dit niet het geval is, komt een prijs te vervallen en zal je account gesloten worden.

Tot wanneer kan ik mijn voorspellingen opslaan?

Het is verplicht om alle wedstrijden in 1 Eredivisie speelronde te voorspellen. Het is daarom verplicht om vóór aanvang van de eerste wedstrijd in een speelronde je voorspellingen te hebben opgeslagen. Nadat de eerste wedstrijd in een speelronde is gestart, kan je je voorspelling niet meer opslaan. Na het herladen van de website kan je (heel vaak) wel de komende speelronde al gaan voorspellen. Maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de odds bij bookmakers.

Kan ik mijn voorspellingen wijzigen na opslaan?

Nee, dat is niet mogelijk. Net als bij bookmakers ook het geval is.

Is dit spel toegankelijk voor spelers zonder Nederlandse nationaliteit?

Nee, dat is niet toegestaan. Dit spel is alleen toegankelijk voor spelers met een Nederlandse nationaliteit.

Mag ik met meer dan 1 account meespelen?

Nee, dat is conform onze Algemene Voorwaarden, niet toegestaan. Bij het winnen van een prijs zullen wij altijd onderzoek doen naar de echtheid van het winnende account en laten wij verifiëren of de winnaar ook daadwerkelijk 18 jaar of ouder is én de Nederlandse nationaliteit heeft.

Hoe oud moet je zijn om mee te mogen spelen?

Het Nederlands recht is van toepassing op Eredivisiewedden.nl. Conform de wet mogen alleen personen van 18 jaar en ouder meespelen op Eredivisiewedden.nl.

Hoe controleren jullie of ik daadwerkelijk 18 jaar ben?

Indien je een prijs hebt gewonnen vragen wij legitimatiegegevens op. Daarmee verifieren wij of je 18 jaar (of ouder) was op het moment dat je je voorspellingen hebt opgeslagen. Tevens controleren wij jouw account op verdachte handelingen of transacties. Conform onze Algemene Voorwaarden (waar iedere deelnemer bij aanmelding mee akkoord is gegaan) mag je per persoon slechts 1 account aanhouden. Bij overtreding van onze Algemene Voorwaarden behouden wij ons het recht toe om een prijs niet tot uitkeer te brengen.

Kunnen odds veranderen?

Ja, de odds veranderen continu bij alle bookmakers. Het kan dus ook zo zijn dat je op moment-x een hogere odd kan genereren dan op moment-y, ondanks dat de uitkomsten van de wedstrijden exact gelijk zijn. Het kan strategisch zijn om, afhankelijk van je voorspellingen, heel vroeg in de week je voorspellingen op te slaan of juist vlak voor de start van een speelronde. Odds van populaire teams worden vaak lager naarmate het moment van de wedstrijd dichterbij komt.

Wat doet de knop "Laat het lot bepalen" precies?

Mocht je het even niet weten, dan kan je "het lot laten bepalen". Klik op de knop en er worden willekeurig uitkomsten voor de wedstrijden gekozen. Het enige wat je nog hoeft te doen is 'opslaan' om mee te dingen naar de € 449.

Hoe wordt jouw combi-odd samengesteld?

Om de prijs van €449 te kunnen winnen moet je ten eerste alle voorspellingen in een Eredivisie speelronde juist hebben. Daarnaast moet je ook de hoogste combi-score hebben opgeslagen. De combi-odd word op de volgende manier samengesteld aan de hand van een voorbeeld.

Maar eerst is het goed om het volgend even uit te leggen. Iedere wedstrijd heeft 3 mogelijke uitkomsten (ook wel 1X2 type genoemd bij online bookmakers).

1 = winst thuisploeg.
X = gelijkspel.
2 = winst uitploeg.

Op deze site staat onder iedere uitkomst staat een getal: de odd (ook wel notering of quote genoemd). Deze odd halen wij live op bij door ons geselecteerde betrouwbare bookmakers. De odd is aan verandering (hoger/lager) onderhevig.

Hoe bepalen wij de combi-odd nou precies? Wij vermenigvuldigen alle odds van jouw voorspellingen met elkaar.

Dus bijvoorbeeld:

2,10 x 3,60 x 1,90 x 2,40 x 5,10 x 1,15 x 2,20 x 1,75 x 1,60 = 1245,48

Jouw combo-odd is in dit geval: 1245,48.

Hoe kan ik de Bol.com waardebon van €100 winnen?

Deel jouw persoonlijke link met andere mensen die eredivisiewedden.nl ook leuk zouden kunnen vinden. Wanneer iemand via jouw link onze website bezoekt, zal er een cookie geplaatst worden. Deze zal 1 jaar geldig blijven. Iedereen die een account aanmaakt én waar een cookie is geplaatst, zal aan jou gekoppeld worden. Jij maakt hierdoor kans op de Bol.com waardebon van € 100.

Bekijk jouw persoonlijke 'deel' pagina (en aanmeldingen)

Een voorbeeld:

  • Jij geeft jouw unieke url aan een goede vriend. Die noemen we Jantje.
  • Jantje maakt een account aan op 28 augustus.
  • Jantje bevestigt zijn account op 3 september.
  • Jantje is in de maand september aan jouw account gekoppeld.
  • Voor de maand september maak jij kans op de Bol.com waardebon van € 100.