Over ons

BSBIP BV iGaming Professionals (2008) is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Groningen. Wij ontwikkelen innovatieve online projecten en concepten rondom iGaming, specifiek gericht op sportweddenschappen. Dagelijks zetten we ons met 25+ sport-minded professionals voor de volle 100% in om samen de creatieve grenzen te verleggen. Met Eredivisiewedden.nl proberen wij een laagdrempelig, gratis voetbalspel te ontwikkelen met diverse elementen uit de wereld van de sportweddenschappen. Prijzen zijn gesponsord door aanbieders. Her en der zijn gesponsorde vermeldingen van bookmakers geplaatst om het project rendabel te maken.

Gerelateerd product: Voetbalwedden.net

Voetbalwedden.net is een online community gericht op sportliefhebbers die hun skills graag willen verbeteren als het gaat over wedden op sport bij (online) bookmakers. Gestart in 2008 als één van de eerste portals van de Benelux. Inmiddels hebben meer dan 60.000 liefhebbers hun weg naar Voetbalwedden.net gevonden en een account aangemaakt als community lid. Informatie samenbrengen om te leren, te delen en vooral ook plezier te hebben met gelijkgestemden. Dat is het motto. Onze unieke content wordt dagelijks door ervaren wedders met de grootste zorg samengesteld.

Gerelateerd product: Bettingfans.com

Bettingfans.com heeft in 2020 het serieuze levenslicht gevonden en zal de deuren gaan openen naar een markt buiten de Benelux. Buiten ons bekende speelveld, ligt een bredere markt met interesse in het product, waardoor we de stap gemaakt hebben om een internationaal platform te ontwikkelen waar de voertaal Engels is. In verband met de wildgroei aan wetten en regels per land, hebben we een slim GEO allowing systeem ontwikkeld waarbij per land, per product en per aanbieder kan worden aangeven welk content op welke domein mag worden vertoond. Alleen bookmakers die een licentie hebben en zich qua product, betrouwbaarheid én service naar klanten hebben bewezen, kunnen wij opnemen op Bettingfans.com.

Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995
© 2021 Better Collective Netherlands Algemene voorwaarden Privacy disclaimer Cookie policy